Close

Projects

Contact

News

Let's connect

Zinvolle online marketing.

Juist omdat wij graag met kleine bedrijven samenwerken willen we open en eerlijk zijn over het nut van online marketing. Dat doen we op de volgende manier:
01.
Wat zijn jouw wensen?

Let’s face it. Online marketing is niet een gevalletje ‘kopieer-plakken’. Ieder bedrijf is uniek en dus is ook elke marketingaanpak uniek. Wat voor het ene bedrijf juist een uiterst geschikt medium is, kan voor een ander bedrijf alleen maar geld kosten. De Verkoopfabriek gaat graag met je in gesprek om te zien wat voor jouw bedrijf het allerbeste werkt.

02.
Voorstel

Nadat we je wensen met je hebben doorgesproken, zullen we je een voorstel doen dat helemaal is aangepast aan jouw bedrijf. We leggen je uit hoe we aan de slag gaan en welke middelen we in gaan zetten. Je kunt terugvinden wat al die marketingtermen betekenen en hoe ze jouw bedrijf gaan helpen.

03.
Aan de slag

Gaan we je helpen? Leuk! Je mag nu elke maand een duidelijke en interactieve maandrapportage van ons verwachten, waarin we laten zien wat ons werk heeft opgeleverd. Bij vragen kunnen we bellen, mailen of een afspraak maken, wel zo makkelijk. Je mag van ons verwachten dat we zelf kritisch meedenken of de huidige strategie nog steeds de juiste is.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?
Is er al een specifieke dienst waar je in geïnteresseerd bent?