Close

Projects

Contact

News

Let's connect
Image Alt

Team

Joe! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar de knappe koppies achter De Verkoopfabriek.

Dit zijn ze dan: jouw online marketing helden. We stellen het team graag aan je voor.
01.
Eigenaar

Peter van der Steen

Als mede eigenaar van De Verkoopfabriek ben ik min of meer automatisch het knapste, het slimst, het grappigst en vooral erg bescheiden. En,.. als ik ergens voor ga, dan zet ik me 100% in en ben ik niet chagrijnig te krijgen. Als ondernemer weet ik met welke vraagstukken onze klanten zitten. Dus beste klant, kom maar op met uw vraag stukken… ik zal u graag van dienst zijn.

02.
Eigenaar

Bart Andriessen

Lectori Salutem, de lezer zei gegroet. Ouwe taal, heldere toon. Dat past ook bij mij. Vanaf 1990 ben ik ondernemer en heb verschillende bedrijven (mee) opgezet en verkocht of gefuseerd. Met een ondernemende mindset probeer ik zou goed mogelijk te luisteren naar onze klanten en na te denken over de uitdagingen die men het hoofd wil / moet bieden. De Verkoopfabriek werkt op een unieke en eerlijke manier met voornamelijk jonge mensen. Ik mag daar wat evenwicht in brengen. Als stille vennoot ben ik graag aanwezig indien men dat op prijs stelt. En voor onze klanten en eigen mensen sta ik graag klaar met een luisterend oor en/ of advies op basis van beproefde expertise. U bent welkom!

04.
Stagiair

Marco van der Meer

Ik ben in de race voor meest nieuwsgierige stagiair ooit. Ik leer graag zo veel mogelijk over het runnen van een bedrijf en doe onderzoek naar een onderdeel van de webshop in het beheer van De Verkoopfabriek. Qua online marketing ligt mijn ervaring in linkbuilding.

05.
Marketeer

Jose Verweij

Letterlijk en figuurlijk houd ik veel ballen in de lucht, zowel qua werk als privé. Bij De Verkoopfabriek help ik mee de administratie  en het beheer van het bedrijf te optimaliseren. Met name voor uw-rollator.nl denk ik graag mee over campagnes en opendagen voor onze klanten. Van alles wat dus. Daarnaast combineer ik dit met een gezin en handel in veulens en paarden. Mijn motto,… niet lullen maar poetsen 😉